Измамиха възрастен мъж с 6000 лв., схемата – близък се нуждае от пари за спешна операция

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна © Апелативна прокуратура Велико Търново

Възрастен мъж от с. Копчелиите е станал жертва на телефонна измама. Сигналът в полицията е получен още същия ден, на 9 март, съобщават от МВР – Габрово.

След телефонно обаждане, че негов близък е претърпял злополука и се нуждае от средства за спешна операция, мъжът се срещнал с непознат близо до дома си и му предал плик с 6000 лв.

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията работи по установяване извършителите на телефонната измама.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.