87-годишна габровка даде на измамници злато, евро и левове

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна © Апелативна прокуратура Велико Търново

87-годишна жена от Габрово е станала жертва на телефонна измама. Възрастната габровка е подала сигнал в МВР Габрово на 8 юни 2018 г., съобщават от ведомството.

Сценарият е печално известен – „съдействие на полицията за залавянето на телефонни измамници“. Жената била ощетена с 1950 лв., 300 евро и златни накити.

По случая е образувано досъдебно производство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Как да се предпазите от телефонни измами (ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ)

Криминална хроника в област Габрово (8-11 юни 2018)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.