Малолетни счупиха стъкла на автобус в Габрово с камъни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Двама малолетни жители на Габрово замеряли с камъни и счупили две от стъклата на автобус на Общински пътнически транспорт ЕООД Габрово.

Инцидентът е станал около 17:45 ч. на 26 април на бул. „Трети март“, съобщават от МВР Габрово.

В Районно полицейско управление – Габрово е започнато досъдебно производство. След окомплектоване материалите от наказателното производство ще бъдат изпратени по компетентност на Районна прокуратура – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.