Софиянец отглеждал канабис в къщата си в Боженци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Канабис. Снимката е илюстративна. Pixabay

46-годишен софиянец отглеждал коноп в наследствената си къща в габровското село Боженци,  разкри МВР Габрово. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа.

Полицията е открила и помещение за отглеждане на канабис, оборудвано с нагревателни лампи, система за контрол на температурата, поливна система, влагомери, вентилация, филтри и др.

В къщата е имало и около 200 саксии с изсъхнали прерязани стебла. Иззети са общо 1256 г марихуана.

Полицаите са открили в дома и са иззели също така и самоделно огнестрелно  оръжие с нарезна цев 22 калибър /5.6 мм/, с монтирани оптически прицел и заглушител. Софиянецът е имал и 98 патрона от същия калибър.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Районна прокуратура – Габрово разследва случай с канабис в двора на завод „Импулс“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.