Прокуратурата в Габрово разпореди проверка за побоя на ученичка над друго момиче

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Районна прокуратура – Габрово се е самосезирала и разпореди проверка за побоя на ученичка над друго момиче, за който Габрово Daily писа.

Припомняме ви, че в социалната мрежа Facebook беше разпространено видео, на което се вижда как момиче бие друго момиче. Инцидентът се е случил на 10 март в центъра на Габрово. Четете повече тук.

Прокуратурата е възложила проверка на полицията за изясняване причините за възникването на побоя, начина на протичането му, евентуални свидетели, лицето, което е заснело клипа, както и получените от пострадалата ученичка наранявания.

Според информацията от прокуратурата, в разпространения видеозапис се съдържат данни за престъпление – телесна повреда по хулигански подбуди.

Бел. ред. Габрово Daily няма да публикува никаква част от самото видео с побоя по етични причини.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.