Откриха телефонния измамник, откраднал 25 000 лв. от възрастна дряновка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Установен е авторът на телефонна измама, извършена на 16 юли в Дряново, съобщават от МВР – Габрово. Тогава възрастна жена хвърлила от терасата на жилището си 25 000 лева за „подпомагане специализирана операция за залавяне на измамници“.

Задържан е и обвинен за престъплението фактическият измамник – 29-годишен мъж от Ветово.

Как да реагирате при телефонна измама – Община Габрово и Районно управление „Полиция“ припомнят основните видове измами и съветват как да реагирате. Случаите на телефонни измами зачестяват, особено на възрастни и самотно живеещи хора – споделете тези съвети, ако имате ваши възрастни близки. ЧЕТЕТЕ ТУК: Как да се предпазите от телефонни измами (ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.