МВР задържа четирима за отвличане и побой в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Служители на Районно полицейско управление Габрово задържаха четирима за отвличане и побой на мъж. Разследването е започнало на 20 февруари, след като постъпил сигнал от потърпевшия, съобщават от ОД МВР Габрово.

28-годишният габровец е съобщил, че на същата дата около 17:15 часа на ул. „Свищовска“ му е нанесен побой, след което противозаконно е бил лишен от свобода и откаран с автомобил в землището на село Рязковци. Там побоят продължил, след което бил изоставен в безпомощно състояние. В резултат на ударите мъжът е получил множество охлузвания и наранявания, като му е била причинена средна телесна повреда – фрактура на ляв глезен, без опасност за живота.

В хода на предприетите незабавни действия криминалистите установили четиримата нападатели – на 25, 26, 28 и 36 г., като последните двама са криминално проявени и многократно осъждани. Единият от извършителите – 28-годишен габровец, е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по чл. 142 ал. 2, т. 2 от Наказателния кодекс и с Постановление на Окръжна прокуратура спрямо него е взета мярка „задържане за срок до 72 часа“. Останалите лица са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.