Прокуратурата повдигна обвинение в убийство на мъжа, хвърлил дете от мост в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Прокуратурата е повдигнала обвинение в убийство на 31-годишния мъж, който хвърли дете от мост на околовръстния път на Габрово на 3 юли, съобщават от БНТ.

Припомняме, че на 3 юли около 6:30 ч. в полицията получават сигнал за мъж, който заплашва да сложи край на живота си. След 3-часови преговори с полицията бил разубеден. Под моста полицаите откриват тялото на 5-годишно момче.

Първоначално мъжът признал, че е хвърлил детето от моста, но след задържането променил показанията си – детето се било подхлъзнало и само паднало от моста.

Днес преди обед се очаква директорът на ОДМВР – Габрово старши комисар Борислав Муеров и окръжният прокурор на Габрово Надежда Желева да оповестят подробности по разследването.

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ В ОБЗОРНАТА СТАТИЯ НА ГАБРОВО DAILY

Дете почина след падане от виадукт в Габрово, доведеният му баща заплашва три часа със самоубийство (ОБЗОР)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.