Трима души в област Габрово нарушили карантината си

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Досъдебни производства са образувани срещу трима души в област Габрово, нарушили домашната си карантина. Законът предвижда наказание „лишаване от свобода до 5 години и глоба от 10 000 до 50 000 лв“, съобщават от МВР Габрово.

26-годишен жител на село Дамяново не е бил открит в жилището си при полицейска проверка, извършена в 11:50 часа на 6 април. 21-годишен жител на Севлиево нарушил карантината си два пъти – на 17 и на 20 април.

30-годишен жител на Габрово също не бил намерен на адреса си при проверка,  извършена в 11:10 часа на 21 април.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.