МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Мъж от Приморско в безпомощно състояние е в габровската болница с тежка лицева травма

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово
МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ Габрово © МБАЛ Габрово

Мъж в безпомощно състояние е бил намерен на междуетажна площадка в жилищен блок в Севлиево, съобщават от МВР Габрово. Сигналът за инцидента бил получен в севлиевската полиция на 25 февруари 2018 г. Мъжът е настанен в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“- Габрово с тежка лицева травма.

Пострадалият е 48-годишен мъж от Приморско. Установено е, че мъжът е гостувал в дома на свой познат.

Обстоятелствата, при които е пострадал, са в процес на изясняване. Собственикът на апартамента е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Криминална хроника в област Габрово (24-26 февруари 2018)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.