Мъж загина при катастрофа на пътя София – Варна край Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мъж загина при катастрофа между лек и товарен автомобил на главен път София – Варна, на около километър след сградите на „Идеал Стандарт“, в посока Варна. Сигналът за инцидента е получен около 14:00 ч. на 22 ноември, съобщават от ОД МВР Габрово.

При десен завой 48-годишна жена от София, водач на лек автомобил, губи контрол над управляваното от нея моторно превозно средство, навлиза в насрещното платно и се удря странично с дясната част в движещ се в посока Варна товарен автомобил с прикачено към него полуремарке, управляван от 52-годишен водач от град Левски.

Шофьорката на лекия автомобил е с фрактура на таза и е настанена за лечение в ортопедично отделение на болницата в Севлиево, без опасност за живота. При инцидента обаче, на място е починал 74-годишен пътник, който пътувал на задната седалка на лекия автомобил.

Пробите за алкохол и на двамата шофьори са отрицателни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.