Мотоциклетист катастрофира на Шипка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

44-годишен мотоциклетист от Раднево катастрофира по пътя Шипка – Габрово на 26 август, съобщават от МВР Габрово. Водачът е настанен в болница с фрактура. Инцидентът възникнал около 13:00 ч.

При спускане на ляв завой, водачът изгубил контрол над мотоциклета си „Кавазаки“ и паднал на пътното платно. Настанен е за лечение в МБАЛ-Габрово с фрактура на едната ключица и на 4 ребра.

Тестван е за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулев резултат.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.