Младеж наръга с нож 58-годишен в Габрово, жертвата – с опасност за живота

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

19-годишен габровец намушка многократно с нож непознат. Жертвата е с опасност за живота. Инцидентът се случил на 17 декември вечерта в изоставена постройка в близост до студентското общежитие  на ул. „Студентска“ в Габрово, съобщават от МВР Габрово. Младежът сам е звъннал на тел. 112. Сигналът е получен в полицията в града в 21:49 ч.

На местопроизшествието е намерен мъж в безпомощно състояние, в съзнание, с множество прободни рани. Жертвата незабавно е транспортирана в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово. При прегледа е установено, че пострадалият е с прободни рани в областта на гърба, гърдите, краката, черния дроб и сърцето. Наръганият човек е 58-годишен жител на  с. Табашка, Община Севлиево.

След оглед на местопроизшествието  е намерен нож с видими следи от кръв. На извършителя е наложена полицейска мярка „Задържане за срок до 24 часа“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.