Полицията залови още мигранти от Афганистан

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полицията е заловила 18 лица без документи за самоличност, които заявили, че са от Афганистан. Седем от лицата са непълнолетни, съобщават от ОД МВР Габрово.

На 25 ноември, около 10:40 часа, в РУ-Трявна е получен сигнал за забелязана група непознати лица, които се намирали край пътното платно в село Нейковци.

Припомняме, че на 22 ноември полицаите заловиха 16 лица от Афганистан край габровско село. Повече подробности за случая четете в статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.