Криминална хроника в област Габрово (8 август 2018)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Горя кола на бул. „Столетов“ в Габрово

Пожар избухнал в лек автомобил Мерцедес, паркиран на бул. „Столетов в Габрово“. Сигналът е получен в РУ Габрово на 8 август, в 00.50 часа. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 330 от НК.

Кражби на автомобили и телефони в Дряново

В края на юли неизвестно лице е извършило кражба на два леки автомобила– Рейндж Роувър и Рено 19. Автомобилите били оставени за  скрап в с. Янтра. В РУ Дряново е заведена преписка за престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК.

Полицейски служители работят по установяване извършителя на кражба на два мобилни телефона от стая на хотел в Дряново. Престъплението е станало през нощта на 6 срещу 7 август. Извършителят е проникнал в стаята през незатворен прозорец.

Севлиевските полицаи спряха мотопед без регистрационна табела

На 7 август автопатрулен екип спира на ул. „Лозарска“ в Севлиево мотопед Kymco без поставена регистрационна табела. При проверката е установено, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. По случая е започнато бързо полицейско производство по чл. 345, ал. 2 от НК.

По информация от бюлетина на МВР Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.