Криминална хроника в област Габрово (20 февруари 2018)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Полицейската криминална хроника от 20 февруари 2018 г. отново е пълна с шофьори, хванати в нарушение – да шофират без книжка или след употреба на наркотици. Случаите са от Габрово и Севлиево.

30-годишен мъж от Габрово е хванат от полицията да шофира личния си автомобил „Митсубиши“ след употреба на наркотично вещество – метамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство. Проверката от полицията е била извършена на 17 февруари 2018 г. на ул. „В. Бенева“.

На следващия ден полицейски служители спрели за проверка л.а. „Фолксваген“. 21-годишният мъж от Габрово зад волана бил употребил канабис и амфетамин. При последвалата проверка на автомобила в купето е намерено пликче с бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Наркотикът е иззет, а мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

След употреба на амфетамин и метамфетамин е заловен да шофира и друг 21-годишен габровец. Полицията спряла за проверка „Мерцедес“-а на габровец на 18 февруари на централния бул. „Априлов“. По случая е образувано бързо полицейско производство. 19-годишната девойка, която пътувала в автомобила, носела в дамската си чанта свивка суха листна маса, която реагирала на марихуана. Наркотичното вещество е иззето, а девойката е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

18-годишен севлиевец шофирал личния си автомобил „БМВ“ с чужди регистрационни табели и без свидетелство за управление на МПС. Севлиевските полицаи спрели автомобила за проверка на 17 февруари 2018 г., около 18.20 ч., в района на централния площад „Свобода“ в Севлиево. По случая е образувано досъдебно производство.

По информация от бюлетина на МВР Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.