Откраднаха телефон, таблет и 80 л ракия на възрастна севлиевка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

От жилището на 62-годишна жителка на Севлиево са откраднати мобилен телефон, таблет и около 80 литра ракия, съобщават от ОД МВР – Габрово. Жената подала сигнал в полицията в града на 26 юли вечерта.

На местопроизшествието е извършен оглед, при който криминалистите са установили, че престъплението е извършено от около 8:45 часа на 26 юли до 18:30 часа на същата дата. Според полицаи неизвестен е проникнал в къщата на заявителката през незаключена врата.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването, по което се провежда под надзора на прокуратурата в Севлиево.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.