Задържаха крадец на 10 000 лв. от жилище в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полицията разкри кражба на 10 000 лв. от жилището на 65-годишен жител на Севлиево, съобщават от ОД МВР Габрово.

По първоначални данни, престъплението е извършено за времето от 18:30 часа на 29 април до около 7:30 часа на 30 април. Крадецът е проникнал в обитаваното от севлиевеца жилище през незаключена входна врата.

Полицаите са задържали 19-годишен местен жител, за когото са налице данни, че е съпричастен с извършване на престъплението. Значителна част от откраднатите пари са възстановени на пострадалото лице.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.