Откраднаха резачка за дърва и казан за ракия от селска къща

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Казан за ракия. Снимката е илюстративна © Митница Бургас

Неизвестен извършител е обрал къща в севлиевското село Душево, съобщават от МВР Габрово. Откраднати са моторен трион „Щил“, микровълнова печка и меден казан за изваряване на ракия.

Крадецът е влязъл в къщата в периода между 28 януари и 23 февруари 2018 г. Сигналът в Районното управление в Севлиево е получен на 23 февруари.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Криминална хроника в област Габрово (24-26 февруари 2018)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.