Младеж от Дряново без книжка е с опасност за живота, катастрофирал с мотоциклет

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

20-годишен мъж от Дряново е с опасност за живота след катастрофа с нерегистриран мотоциклет „Кавазаки“ /без регистрационни табели/. Младежът няма шофьорска книжка. Инцидентът е станал в село Гостилица на 21 април 2018 г. около 15:50 ч.

По първоначални данни,  при движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът изгубил контрол над мотоциклета и паднал на платното. Не е ползвал предпазна каска.

Дряновецът е настанен в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово с тежка черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.