Измамиха 28-годишен севлиевец – уж в помощ на задържан британец

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

28-годишен севлиевец е станал жертва на телефонна измама, съобщават от ОДМВР Габрово. На 5 ноември около 14:00 ч. неизвестно лице му се обадило и го заблудило, че трябва да помогне с превод от английски език и с пари на задържан в полицията гражданин на Великобритания.

Севлиевецът е бил ощетен от измамника с 270 лв. В полицията в Севлиево е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 209, ал. 1 от НК.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Тревненка даде 9800 лв. на телефонен измамник в мнима акция срещу… телефонен измамник


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.