Заловиха мигранти от Афганистан край Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Статията е обновена на 24 ноември 2021 г., 10:20 ч.

16 мигранти от Афганистан са били заловени край габровското село Жълтеш, съобщава Нова телевизия. Заловените са млади мъже на възраст от 14 до 18 години.

В информационния си бюлетин от 24 ноември МВР Габрово посочва следната информация за случая: На 22 ноември, около 07:10 часа, в РУ-Габрово е получен сигнал за забелязана група непознати лица, които се намирали в гориста местност между селата Жълтеш и Ясени. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ-Габрово са установени 16 лица, без документи за самоличност, които заявили, че са от Афганистан. Десет от лицата са непълнолетни. По случая са образувани досъдебни производства.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.