Млада габровка опита да влезе в Съдебната палата с наркотици

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

23-годишна габровка се е опитала да влезе в сградата на Съдебна палата Габрово с наркотични вещества в личния си багаж. Това съобщават от МВР Габрово.

Униформените направили проверка и установили, че жената носи в себе си 26,4 г амфетамин и 3,2 г марихуана.

По случая в РУ – Габрово е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а, ал.3, т.1 от НК. Наказанието за това престъпление е лишаване от свобода от една до шест години и глоба от 2000 до 10 000 лв.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.