Габровска пенсионерка даде на телефонни измамници пари и златни накити

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

71-годишна габровка е поредната жертва на телефонна измама. Възрастната жителка на Габрово сама подала сигнал в полицията на 10 ноември чрез телефон 112, съобщават от ОДМВР Габрово.

Неизвестна жена й звъннала на стационален и мобилен телефон, представяйки се за полицейски служител. Измамницата е заблудила възрастната жертва, че трябва да съдейства на полицията за залавяне на група измамници. Габровката е ощетена с 1150 лева, 300 евро и златни накити.

По случая в РУ – Габрово е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 209, ал.1 от НК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.