Габровски измамник се представял за частен съдебен изпълнител в Търновско

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

37-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Габрово получи обвинение за измама, съобщават от МВР Велико Търново. Габровецът се е представил за частен съдебен изпълнител и измамил жител на великотърновско село с 4200 лв.

В периода 5-6 април 2017 г. в с. Обединение, община Полски Тръмбеш, габровецът се е представил за частен съдебен изпълнител и е въвел в заблуждение мъж от селото. Схемата на измамата била следната: габровецът обяснил, че е насрочил дата за търг за продажба на имот в село Първомайци, на който потърпевшият бил съсобственик. Обаче за да участва в търга, той трябвало да внесе в банкова сметка 4200 лв.

В хода на разследването служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващи полицаи от ОДМВР – Велико Търново са събрали достатъчно данни за измамата. След доклад на материалите по случая в прокуратурата габровецът е привлечен като обвиняем и му е наложена му мярка за неотклонение „подписка“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.