Габровец загина при тежка катастрофа край Казанлък тази нощ

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Катастрофа със шест жертви край Казанлък © Bulgaria On Air

Габровец загина при тежка катастрофа около 1 часа тази нощ на пътя между град Крън и село Хаджи Димитрово. Автомобил със старозагорска регистрация, в който са се возели пет души от Крън, навлязъл в насрещното и се блъснал челно в автомобила с габровска регистрация. Всички шест души от двата автомобила са загинали на място.

Водачът на автомобила със старозагорска регистрация е употребил алкохол и е карал с много висока скорост, сочи първоначалната информация. Шофьорът е бил 18-годишен младеж с шофьорска книжка от едва седем месеца. Габровецът в другия автомобил е бил на 42 години, той е пътувал от Габрово за Казанлък.

Заради катастрофа пътят Казанлък – Габрово беше затворен през нощта за 7 часа. Движението вече е възстановено.

В статията е използвана информация от БНТ, БНР, bTV, Нова телевизия и България он еър.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.