Възрастна габровка е в болница, млада шофьорка я блъснала на пешеходна пътека

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Възрастна жена е била блъсната от автомобил на пешеходна пътека на ул. „Свищовска“ в Габрово. Инцидентът е станал на 23 ноември в 17:05 часа, съобщават от МВР Габрово.

От полицията публикуват подробности по случая:

23-годишна жителка на севлиевското село Бериево, управлявайки л. а. „Ситроен Ц4“, не е пропуснала преминаващата на пешеходна пътека 63-годишна жена. Пешеходката е настанена в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ със счупено ребро и комоцио, без опасност за живота. Пробите за алкохол на шофьорката са отрицателни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.