Задържаха инспектор от РЗИ Габрово при получаване на подкуп

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

63-годишен служител на Регионалната здравна инспекция в Габрово е задържан от местната полиция, съобщават от ОД МВР Габрово. Това е станало около 15:00 ч. на 1 юни в Габрово в момент, в който здравният инспектор получава подкуп – парична сума, предавана му от собственик на търговски обект в Габрово.

В жилищата и в работния кабинет на служителя от РЗИ Габрово са намерени и иззети крупни суми пари и документи, имащи отношение към извършваната от него престъпна дейност.

Разследването на корупционната практика продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Габрово. С постановление на наблюдаващ прокурор, първоначалното полицейско задържане за срок до 24 часа е удължено до 72 часа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.