Акция „24 часа скорост“: Тревненец с най-сериозното нарушение на скоростта в населено място

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Автомобил в Трявна се е движил с 91 км/ч при разрешени 50 км/ч. Това е най-сериозното превишаване на максимално разрешената скорост за движение в населено място в област Габрово, регистрирано в рамките на акцията „24 часа скорост“, която се проведе на 18-19 април 2018 г.

При проверките по шосетата извън населените места, най-грубото нарушение на скоростния режим е констатирано на пътя София-Варна край Севлиево, където камерите на пътна полиция са засекли водач, движещ се със 147 км/ч при ограничение 90 км/ч.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово, Севлиево и Дряново с почти равен брой нарушения на скоростта на пътя

От началото на годината до средата на април в Габровски регион са констатирани общо 3248 нарушения на скоростните режими. Още информация тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.