LC Waikiki открива магазин в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Модната марка LC Waikiki ще открие първия си магазин в Габрово, а в първите три дни ни очаква специална промоция при пазаруване.

Официалното откриване на магазина ще бъде в 12:00 ч. на 6 декември, този петък. По повод откриването марката ще зарадва своите клиенти със специално предложение – промоция „Вземи 4, плати 3“, като артикулът с най-ниската цена е безплатен. Габровци ще имат възможност да се възползват от промоцията и да пазаруват изгодно дрехи и аксесоари за цялото семейство в деня на откриването 6 декември, както и в следващите два дни – 7 и 8 декември.

Магазинът се намира в Мол Габрово на  бул. “Васил Априлов” 40, а работното време – всеки ден от 10:00 до 20:00 ч.

С откриването на своя магазин в Габрово модната марка LC Waikiki продължава политиката си да предлага изкушаващи предложения и богато разнообразие от дрехи и аксесоари за всеки член на семейство. Това е 21-ият магазин на марката в България.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.