Дигиталната агенция FFW Габрово стана на 5 години

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Офисът на дигиталната агенция FFW в Габрово стана на 5 години. За този период агенцията постигна значими успехи, като привлече големи световни клиенти, благодарение на усилията на регионалния мениджър на FFW Gabrovo Божидар Бошнаков и екипа му.

Габровският офис на FFW е разположен на 3 етажа в модерна офис сграда в центъра на града. Преди 5 години в него работят само 6 човека, а сега са над 32. Благодарение на фирмата в града ни са се завърнали 7 габровци. Освен това те са успели да привлекат и хора от големи градове като София, Бургас, Русе и Стара Загора. Екипът им се е увеличил с още 8 деца.

Благодарение на добрите резултати в Габрово, преди 3 години агенцията открива и офис във Велико Търново. Двата офиса работят като един екип, а техен мениджър е Божидар Бошнаков.

За пет години FFW Gabrovo има над 60 реализирани проекти, а техни основни клиенти са Randstad, Pfizer, World Vision, Biotronik, Ferrero.

От 3 години FFW Gabrovo организира IT конференцията Gabrovo Digital Summit, която събира в нашия град големи експерти от IT бранша, за да споделят опита и знанията си с хората от региона. Подобни големи събития се организират най-вече в София и появата на Gabrovo Digital Summit e положителна за бизнес средата тук. Заради пандемията само през 2020 г. събитието е било онлайн, но през тази година от агенцията се надяват да организират събитието отново присъствено в зала „Възраждане“.

„Нашият екип в Габрово и Велико Търново е най-многоброен, с най-добри резултати и финансови успехи в цялата структура на FFW. Работим и по най-големия проект на фирмата в световен мащаб. Вече много от нашите клиенти, които са големи имена в световния бизнес, знаят за Габрово. Дори някои от тях вече ни посетиха на място, а други нямат търпение да го направят, след като премине пандемията. Целите ни са да разрастваме екипа си и да развиваме IT сферата, както в Габрово, така и във Велико Търново“, споделя регионалният мениджър на FFW Gabrovo Божидар Бошнаков. Гледайте и специалното интервю, което той даде за видеоканала на Габрово Daily – Gabrovo.net TV:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.