Конкурс за млади предприемачи Start Up - Габрово, Тун

30 млади предприемачи се състезават в конкурса „Start Up“ на Габрово и Тун

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Конкурс за млади предприемачи Start Up - Габрово, Тун30 са постъпилите предложения в конкурса за бизнес инициатива на млад предприемач „Start Up“, обявен от Община Габрово и град Тун, Швейцария. На 9 октомври 2014 г. се състоя първото заседание на комисията, която ще оценява бизнес идеите. В състава на журито влизат представители на донора – град Тун, секретариата на Българо-швейцарската търговска камара, Технически университет – Габрово, Община Габрово, Общински съвет – Габрово, ръководители на местни предприятия, юрист и финансист.

На първата си среща членовете на комисията получиха всички официално регистрирани предложения и приеха регламент и начин за своята работа в следващите няколко месеца. В началото на месец ноември ще бъде проведено следващото заседание, на което след прегледа по формални критерии ще бъдат обсъдени идеите, които ще преминат към следващия етап. При необходимост и по преценка на журито кандидатите ще бъдат поканени на среща, на която ще могат да внесат повече яснота по своето предложение.

В началото на месец декември носителите на идеите получили най – висок сбор точки ще бъдат поканени да разработят бизнес план.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.