Габровски работодатели са готови да наемат бежанци от Украйна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

125 са свободните работни места в област Габрово, които са достъпни за бежанци от Украйна, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово. Те са в различни направления – ресторантьорство и хотелиерство, хранително-вкусова промишленост, машиностроене, животновъдство, електротехника, кожарство, шивашки услуги и др.

В случай че има желание за работа и предпочитана сфера на дейност от страна на украинските граждани, заявени в анкетните карти при регистрацията им в „Миграция“, се прави връзка с тях и се обсъжда възможността за работа със Стопанска камара или Габровската търговско-промишлена палата.

По всички въпроси относно трудовата заетост може да се обърнете към координатора Кристина Сидорова на Областен координационен център във връзка с приемането на територията на област Габрово на лица, напуснали Украйна – на имейл helpukraine@gb.government.bg или на тел. 0898 815464.

Бележка на редакцията: Снимката в статията е илюстративна и не отразява конкретна месторабота в Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Как може да дарите или помогнете на бежанците от Украйна, четете в статията на Габрово Daily тук: Само за ден габровци дариха необходимите вещи за украинските бежанци


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.