Андрей Новаков и българският еврокомисар Мария Габриел © andreynovakov.eu

Първата българска европрограма A.L.E.C.O. – тази седмица и в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Андрей Новаков и българският еврокомисар Мария Габриел © andreynovakov.eu
Андрей Новаков и българският еврокомисар Мария Габриел © andreynovakov.eu

Евродепутатът Андрей Новаков ще представи в Габрово първата българска програма на Европейския съюз – A.L.E.C.O. (Achieve Leadership in Entrepreneurship and Cooperation Opportunities). Програмата е насочена към подкрепата на млади европейски предприемачи.

Срещата с евродепутата – автор на програмата ще бъде на 2 март 2018 г. от 18:00 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“, ет. 3. Събитието е отворено за всички жители на Габровска област, които желаят да се запознаят с програмата и възможностите за кандидатстване, съобщиха от офиса на Андрей Новаков.

A.L.E.C.O. – европрограма за млади предприемачи

A.L.E.C.O. дава възможност на 120 млади европейски предприемачи да почерпят опит от утвърдени в техния бранш компании в САЩ, Израел и Сингапур. Младите българи ще могат да приложат наученото на практика след завръщането си в България. 750 000 евро са осигурени за пилотната фаза на програмата.

Андрей Новаков разказа за програмата още в началото на 2017 г. в специално интервю за Габрово Daily, което може да прочетете тук:

Андрей Новаков пред Габрово Daily: Габрово е отлична дестинация не само за туризъм, но и за инвестиции и бизнес


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.