Петър Иванов - автор на методиката "Virtual Power Teams"

Петър Иванов организира първо обучение по иновативната методика Virtual Power Teams в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Петър Иванов - автор на методиката "Virtual Power Teams"Първият за региона специализиран еднодневен семинар “10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда” на габровеца и бизнес обучител Петър Иванов ще се проведе на 30 октомври, петък, в Конферентната зала на Габровска търговско-промишлена палата (гр. Габрово, ул. „Брянска“ 30).

Еднодневното обучение се организира с любезното съдействие на Община Габрово и Габровска търговско-промишлена палата. Медиен партньор на събитието е Габрово Daily.

За подробности и записвания events@peter-ivanov.com, 0877 007 535, peter-ivanov.com

Петър Иванов: С добри специалисти предприемчивите габровци могат да участват в глобални проекти

Габровецът Петър Иванов е създател на първата българска методика за управление на виртуални екипи Virtual Power Teams (www.peter-ivanov.com). През юни той представи своя метод в родния си град. Петър Иванов е и сред предприемачи, които участват с видео интервюта по проекта „Дестинация Успех. Пощенски код 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово“. Проектът се реализира по Програма „Младежки дейности“ с финансовата подкрепа на Община Габрово. Подробности за проекта може да прочетете тук.

Платеният семинар “10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда”е в отговор на големия интерес на съгражданите му към работата му. Бизнес консултантът ще обучи предприемачите, представителите на неправителствения сектор и администрацията от Габрово и региона как да прилагат иновативните практики на методиката Virtual Power Teams в местния и регионален бизнес, така че да пробият на международните пазари, да постигат повече по европейски проекти, как да преодоляват междукултурните различия и да работят с новото поколение служители и мениджъри.

Обучението е базирано на системата „The 10 Big Rocks“, която Петър Иванов създава през своята 20-годишна международна кариера. В ролята на старши мениджър Петър Иванов ръководи мащабни проекти в Европа, Азия, Африка и Близкия изток, а екипите му печелят наградите „Best of the Best“ на Global IT Services и „Global IT Connect Award“.

Системата „The 10 Big Rocks“ се прилага успешно в страната и чужбина и се ползва с препоръките на БАУХ, Телерик, Nemak, BASF, Nordakademie, Communico, IIBA, CiBank, CeМat, Gfk, Kaufland, „Тук-там“, „Заедно в час“ и много други.

На 30 октомври вечерта, от 18 часа, всички желаещи  са поканени на среща – разговор с Петър Иванов, отново в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлено палата. Бизнес консултантът ще представи накратко методиката си и ще се срещне с представители на бизнеса, неправителствения сектор и медиите. Вход свободен с предварителна регистрация на events@peterivanov.com до 26 октомври 2015 г.

Програма на семинара

08:30 – 09:00ч. – Регистрация
09:00 – 09:30ч. – Въведение в метода Virtual Power Teams
09:30 – 10:30ч. – Идентифициране на силни страни и насочване на усилията
10:30 – 10:15ч. – Кафе пауза
10:45 – 12:00ч. – Определяне на приоритетите, поставяне на оптимални цели
12:00 – 13:00ч. – Обедна почивка
13:00 – 14:00ч. – Roadmap на стратегическите цели
14:00 – 15:15ч. – Основи на успешната виртуална комуникация I
15:15 – 15:30ч. – Кафе пауза
15:30 – 16:00ч. – Основи на успешната виртуална комуникация II – ролева игра
16:00 – 16:30ч. – Основи на екипната мотивация
16:30 – 17:00ч. – „Ти си на ход!” – игра на идеи
18:00 -20:00 ч. – Нетуъркинг – вход свободен с предварителна регистрация на events@peterivanov.com до 26 октомври 2015 г.
18.00 – 18.45 – „10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда“ накратко
18.45 – 19.15 – Сесия въпроси и отговори
19.15 -20.00 Среща на по чаша вино

Цени

Представител на фирма/търговец – 50 лв
Втори/ следващ представител на фирма/търговец – 30 лв
Представител на НПО, браншова организация, администрация, институция, стартъп, самонаети и работещи на свободна практика – 25 лв.

*Цените са с включено ДДС

Членовете на БТПП получават 15%отстъпка от таксата за участие – за първи участник и цена -25 лв за втори и следващ участник (цени с ДДС)
Достъп на медии – безплатен при предварителна регистрация


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.