Дни на кариерата в Габрово

Най-голямото кариерно изложение у нас за първи път идва в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дни на кариерата в Габрово
Дни на кариерата в Габрово © Община Габрово

Кариерно изложение „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ за първи път ще се проведе и в Габрово. Това ще се случи на 28 март 2018 г. от 9 до 15 часа в Технически университет – Габрово, съобщават от местната общинска администрация.

Посетителите на кариерния форум ще получават достъп до работодатели от Габрово и околните области, събрани в рамките на един ден, на едно място. Търсещите работа могат да се срещнат и да поговорят директно със специалистите на отделите за човешки ресурси на компаниите, а често дори и с мениджърите.

Най-големият и с най-дълга история кариерен форум в България се провежда за 17-и път в редица университетски градове в България. Входът за посетители е свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.