Напусна ни габровският предприемач Кольо Йорджев

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Напусна ни габровският предприемач и основател на Ротари клуб Габрово Кольо Йорджев. За това съобщиха от организацията. Ето какво още споделят от Ротари клуб Габрово:

„Свикнал съм да работя постоянно“

От този свят си замина един голям Човек, един истински приятел, един голям габровец, Кольо Йорджев или както повечето го знаеха Бачо Кольо. Няма как да кажем, остави ни, или нещо такова, защото неговите заръки ще са в сърцата ни поне докато нас ни има. Основател на клуба ни, както и идеен баща на много добри идеи, сътворени в Габрово и региона. Голям дарител и с голямо сърце, добър баща и прекрасен приятел.

Поклонението ще се състои на 24.10.2023г. в църквата „Света Богородица“ от 10:30 часа, а службата ще бъде от 11:00 часа.

От Ротари клуб Габрово и всички приятели“

Припомняме интервю с Кольо Йорджев от 2015 г., създадено по идея на Момчил Цонев и проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово в партньорство с Национална Априловска гимназия и Габрово Daily, финансиран по програма „Младежки дейности“ на Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.