Напусна ни габровският предприемач Иван Лесев

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 26 декември 2022 г. на 64-годишна възраст ни напусна Иван Лесев. Той има изключително разнообразна бизнес дейност в Габрово. Лесев е един от основателите на „СТС Холдинг“. Създава Приключенски парк „Незабравка“ край Габрово. Развива бизнес в сферата на спа туризма и здравословния начин на живот. Председател е на Габровската търговско-промишлена палата.

Поклонението ще се състои на 28 декември 2022 г. от 12:30 ч. в църквата „Св. св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“, а опелото ще се отслужи от 13:30 ч. в същата църква.

Поклон пред паметта му!

В негова памет припомняме интервюто, което направихме на 23 юни 2015 г. като част от поредицата „Дестинация Успех. П.К. 5300“. Припомняме и думите му:

„Компонентите на бизнес успеха са няколко. Едно от важните неща са знанията – човек трябва да се учи. Особено сега във века на комуникациите, знанията са на едно от първите места във възможността да успееш. На второ място е да имаш смелостта да си помислиш, че можеш да направиш нещо. Човек много силно трябва да вярва, че това нещо може да се случи – така, както всички вярваме, че утре слънцето ще изгрее. Вярата е много важна за успеха не само в бизнеса, но и в живота. Друго важно нещо за успеха в предприемачеството е да се намери добрата идея, която може да се реализира в нашите условия, със знанията и ресурсите, с които човек разполага. Последното най-важно нещо е човек да бъде упорит. Както е казал великият Чърчил – когато ти е много трудно, когато минаваш през ада, продължавай да вървиш, защото човек не трябва да се отчайва при никакви условия.“

Повече за видеоинтервюто с Иван Лесев от поредицата „Дестинация Успех“ може да прочетете в бизнес портала biz.gabrovo.net.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.