Ламиниран паркет в наличност – купувате веднага

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Какви са последните тенденции в производството и дизайна на ламиниран паркет може да прочетете в статията на Миглена Пенчева от „Алекс и Ко“ ООД – фирма с 20-годишен опит и присъствие на пазара на ламиниран паркет.

Въпреки че идеята на ламинирания паркет е да имитира излъчването на естествено дърво, след толкова време, в което тази настилка съществува, някак си класическите декори доскучаха. Такива настроения се усетиха при известна част от потребителите. Разбраха го и производителите, които започнаха всяка година да обновяват колекциите си и да въвеждат коренно различни и интересни декори.

Разбира се, класическите декори продължават и ще продължават да съществуват, защото красотата на естествените материали, сътворени от природата,  е непреходна. Дори при иновативни подови настилки като виниловите (LVT, SPC),  в голяма част от колекциите присъстват имитации на фладера на дървото. При трислойните паркети вече не говорим за имитация, а за продукт, създаден изцяло от дърво. Интересното при тях се явява в различните начини, по които е завършена повърхността и от самия вид на дървото.

Ние от „АЛЕКС И КО“ ООД – с над двадесет години  професионален опит и присъствие на пазара, следваме модните тенденции, като същевременно оставаме верни на търсенето и нуждите на клиентите. Като пример ще отбележим въпроса с декоративните фаски (фуги). Когато беше създаден ламиниран паркет с декоративна фаска, то това първо се появи и приложи при  луксозните колекции. Постепенно бяха пренесени в колекции с по-нисък ценови диапазон. Днес четиристранните фаски са предпочитани от повечето потребители, но все още има голяма част хора, на които не допадат. И не е задължително. Това, което поражда естетическа наслада у едни, не е непременно вярното и валидното за други.

Ламиниран паркет от „Алекс и Ко“ ООД Габрово

В тази връзка, естествено е да предлагаме достатъчно голям избор от цветове както с фуги, така и без фуги. През настоящия месец решихме да посветим промоционалните цени на няколко вида без декоративна фаска.  Може да се запознаете с тях във фирмения сайт на „Алекс и Ко“ ООД ТУК.

Имайте предвид, че при заснемане и графична обработка  цветовете се изменят значително. Както се досещате, единственият начин да се запознаете с реалния цвят, е да го видите в действителност. А, ако го отнесете в съответното помещение, където паркетът би бил положен, ще установите, че под влияние на различни фактори (например и най-често, различна осветеност и цвят на стени), отново се забелязва доза променливост на нюанса. Това не е нито фатално, нито дефект, а явление, породено от законите на физиката.

Ако търсите отговори на още въпроси, свързани с подовите настилки, вероятно бихте ги намерили в раздела с често задавани въпроси във фирмения сайт на „Алекс и Ко“ ООД тук.

В град Габрово може да ни посетите на Колелото – магазинът се намира на една пешеходна пътека разстояние от Начално училище „Васил Левски“ (бившето училище „Цанко Дюстабанов“).

В село Драгановци имате възможност да разгледате повече на брой декори, разположени на по-голяма площ. Намираме се точно на главния път Габрово – Севлиево, откъдето може да закупите и пелети за отоплени (разгледайте повече във фирмения сайт).

За повече информация и ориентири относно магазините на „Алекс и Ко“ ООД, може да последвате линка към сайта на фирмата.

Автор на текста: Миглена Пенчева. Публикувано за първи път: 8.11.2019


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.