КНСБ

КНСБ организира в Габрово дискусионен форум за заплащането на труда

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

КНСБДискусионен форум на тема „Заплащане на труда и европейски стандарти“ организира Регионалният съвет на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) в Габрово на 27 април. Събитието започва в 13 часа в Ритуалната зала на Община Габрово и ще събере над 100 души, включително вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, експерти от централата на синдиката, представители на държавната и местна власт, социални партньори, институции и синдикалисти от област Габрово. Поводът е 25-годишнината от учредяването на синдиката, съобщиха от Регионалният съвет на КНСБ.

Форумът ще започне с обзор на постигнатото от КНСБ в годините, ще бъде направен анализ на социално-икономическата обстановка в областта, ще се дискутират проблемите по заплащането на труда, колективното трудово договаряне и младежката заетост. Регионалният съвет ще награди социални партньори и заслужили синдикалисти в региона за принос към дейността на синдиката.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.