Китайска компания на среща с министъра на МРРБ Николай Нанков за тунела под Шипка

Китайци с инвеститорски интерес към тунела под Шипка и автомагистралата Русе – Велико Търново

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Китайска компания на среща с министъра на МРРБ Николай Нанков за тунела под Шипка
Китайска компания на среща с министъра на МРРБ Николай Нанков за тунела под Шипка © МРРБ

Китайска компания има инвестиционен интерес към изграждането на тунела под Шипка и автомагистралата Русе – Велико Търново, съобщават от МРРБ.

Китайците от „СИТИК Констракшън“  са се срещнали вчера с министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

В хода на разговора са били обсъдени възможностите за подписване на Меморандум за сътрудничество, включващ конкретни параметри за публично-частно партньорство. „Крайно време е да положим основите на едно дългосрочно и устойчиво партньорство между България и китайския бизнес“, е казал на срещата министър Нанков.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.