Как бизнесът ви да излезе от застоя (ВИДЕО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Бизнесът в условия на епидемичната криза определено е в застой. Затова Габрово Daily реши да ви запознае с видео поредицата „Маркетинг с кафето“, в която бизнес стратегът и практик Теди Димитрова дава ценни съвети как да се справим с най-големите предизвикателства на приключението „собствен бизнес“.

В този епизод ще намерите рецепта за излизане от застоя на вашия бизнес – каква информация и идеи да използвате, как да анализирате препятствията, как да излезете извън трудния период в кратък срок?


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.