„Идеал Стандарт – Видима“ отпразнува 85-годишнината на завода в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Идеал Стандарт – Видима“ АД отпразнува 85-годишнината от създаването на завода за санитарна арматура в Севлиево.

На 16 ноември в Севлиево за тържественото събитие пристигнаха главният изпълнителен директор на компанията Торстен Тюрлинг и заместник-директора Йенс Хенеберг, съобщават от компанията. Домакини бяха директорите на българското дружество Ярослав Дончев и Емил Гатев. Сред гости бяха кметът на община Севлиево Д-р Иван Иванов, дългогодишни ръководители и служители в компанията.

Празникът на “Идеал Стандарт – Видима” АД събра близо 3 000 работещи в дружеството и гости, които по един или друг начин са свързани с компанията. Гостите разгледаха обновените и модернизирани производствени линии и процеси, които бяха официално открити на 19 ноември от премиера Бойко Борисов. Четете повече за визитата на Борисов в Севлиево тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.