Община Габрово

Документите за безплатното саниране са готови, до 21 януари МРРБ приема коментари

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община ГабровоДържавната администрация разработи пакет от документи във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, станала по-известна като инициативата за безплатно саниране.  Документацията включва методически указания към общините и сдруженията на собствениците, както и и необходимите образци за кандидатстване по програмата. Изготвена е от Министерство на регионалното развитие и благоустройството заедно с Министерство на финансите и Българската банка за развитие.

Документите са публикувани на интернет страницата на МРРБ и все още не са официално утвърдени! Коментари и предложения по документацията може да се изпраща до 21.01.2015 г. на електронна поща: DPYordanova@mrrb.government.bg и GBlagieva@mrrb.government.bg.

След утвърждаването на документите, те ще бъдат публикувани и на интернет страницата на Община Габрово, меню „Етажна собственост“, а на място ще бъдат достъпни в Центъра за информация и услуги на гражданите.

Габрово Daily ще ви информира своевременно за развитието по националната програма.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.