Бизнес портал за Габрово biz.gabrovo.net

Обновеният бизнес портал за Габрово biz.gabrovo.net представя икономически новини и видео архив на местни фирми

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Бизнес портал за Габрово biz.gabrovo.net
Бизнес портал за Габрово biz.gabrovo.net

Бизнес порталът за Габрово biz.gabrovo.net обнови дизайна и информационното си съдържание с бизнес новини от Габрово, България и света. В портала вече може да откриете актуални новини за развитието на бизнеса и предприемачеството в Габрово и региона, осигурено от новинарската медия Габрово Daily.

Развитието на бизнес портала biz.gabrovo.net е част от цялостната концепция на медийната група Gabrovo.net/ Gabrovo Daily за предоставяне на актуална информация за ключови за Габрово сектори. Ние подкрепяме развитието на индустриалния профил на Габрово и инициативите за предприемачество и иновации. Gabrovo.net/ Gabrovo Daily цели да бъде основен двигател в този процес.

Може да следите biz.gabrovo.net и във Facebook чрез специалната страница Габрово: Бизнес, предприемачи, иновации.

Бизнес портал biz.gabrovo.net е част от най-голямата онлайн медийна група за Габрово Gabrovo.net/ Gabrovo Daily. Медийната група обединява порталът за Габрово и габровци Gabrovo.net, информационният сайт Габрово Daily, Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki.

Обновяването на съдържанието на biz.gabrovo.net е посветено на 135-годишнината от началото на индустриалната история на Габрово след Освобождението – градът, прочул се като Българския Манчестър. На 13 и 14 ноември 1882 г. е тържественото откриване на фабриката на първия габровски индустриалец Иван К. Калпазанов.

Кои са габровските предприемачи във видео портала?

В раздел „Видео портал“ biz.gabrovo.net представя 20 съвременни габровски производства и техните предприемачи, които споделят във видеоинтервюта историята на своя път към бизнес успеха. Видеоинтервютата се реализираха по проекта „Дестинация Успех. Пощенски код 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово“ с подкрепата на програма Младежки дейности на Община Габрово през 2015 г.

Посетете видео портала тук и вижте кои габровски предприемачи са представени.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

biz.gabrovo.net – новата видеокнига на габровската индустрия

Порталът за Габрово Gabrovo.net с нов модерен дизайн


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.