„Алфрида Пеев“ дари близо 2000 тубички за дезинфектант в жилищните сгради на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фирма „Алфрида Пеев“ дари близо 2 000 бр. пластмасови тубички. В тях ще бъде разпределен закупеният от Община Габрово дезинфектант, предназначен за жилищните сгради в Габрово.

Инициативата на администрацията е да предостави на домоуправителите в града дезинфектант, за да третират общите повърхности в жилищните сгради – перила, дръжки, звънци, копчета на асансьори. На домоуправителите ще бъдат дадени ясни указания за неговата употреба и начин на приложение, съобщават от Община Габрово.

Припомняме, че през 2015 г. Пейо Пеев представи развитието и продукцията на фирма „Алфрида Пеев“ във видеоинтервю, част от проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, по идея на Момчил Цонев. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily.

Пейо Пеев за дарителството

„Ние живеем в Габрово, всички обичаме този град. И макар че не можем да го променим поотделно, заедно можем да го променим към по-хубаво. Като направя моето добро за града, този град ще бъде по-приветлив. Правя го за моите внучета, за бъдещето на града.“

Пейо Пеев за формулата на бизнес успеха

„В основата на бизнеса е човек да има огромно желание да постигне нещо, да живее непрекъснато с идеята. Да бъде много постоянен и упорит. Почнахме от нищо и с нищо, без средства. Но когато направиш една машина, на човек му става ясно какво е постигнал, как може да го усъвършенства, как може да постигне още по-добри резултати. Питал съм се какво би станало, ако аз имам не една машина, а 100. И ето какво стана – една сериозна, мощна фирма, в която работят 130 души. Бизнесът се развива стъпка по стъпка и резултатите идват постепенно, нищо не идва бързо.“

Разберете повече за фирмата „Алфрида Пеев“ и нейното производство лично от Пейо Пеев. Интервюто е взето на 8 юни 2015 г.:

Повече информация за икономиката и фирмите в Габрово може да откриете в бизнес портала biz.gabrovo.net. Разгледайте и специалната страница, посветена на фирма „Алфрида Пеев“ в бизнес портала biz.gabrovo.net, част от медийната група на Габрово Daily – посетете тук.

Вижте статия за „Алфрида Пеев“ ЕООД в Онлайн енциклопедия Габрово тук


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Икономика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.