За Габрово Daily

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др.

Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com.

От 2018 г. стартира и собствена онлайн телевизия – Gabrovo.net TV. Видеата се публикуват във Facebook страницата Габрово Daily (ГЛЕДАЙТЕ ТУК).

Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев – журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара.

В края на 2018 г. общественикът Момчил Цонев чрез медията „Габрово Daily“ и общността „Бъдещност за Габрово“ учреди отличието „Габровец на годината“. Церемонията по награждаването се проведе на 21 декември в зала „Възраждане“. „Габровец на годината“ отличава достойните личности и събития на годината, добрите примери в различни сфери на обществения живот, които са намерили място и са получили значим обществен отзвук в медията Габрово Daily. Първите 10 носители на отличието „Габровец на годината“ може да видите тук, повече за церемонията – тук.

За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи: