Габрово Daily и Бъдещност за Габрово учредяват отличие "Габровец на годината"

„Габрово Daily“ и „Бъдещност за Габрово“ учредяват отличието „Габровец на годината“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово Daily и Бъдещност за Габрово учредяват отличие "Габровец на годината"
Габрово Daily и Бъдещност за Габрово учредяват отличие „Габровец на годината“

Общественикът Момчил Цонев чрез медията „Габрово Daily“ и общността „Бъдещност за Габрово“ учредява отличието „Габровец на годината“. Церемонията по награждаването ще се проведе на 21 декември от 18:00 ч. в зала „Възраждане“ с вход свободен. Събитието се организира с подкрепата на Община Габрово и вестника на Габрово „100 вести“.

„Габровец на годината“ ще отличи достойните личности и събития на годината, добрите примери от тази година в различни сфери на обществения живот, които са намерили място и са получили значим обществен отзвук в медията Габрово Daily.

Отличието е продължение на традицията на Габрово Daily от предходните 2016 и 2017 г., когато медията представяше две обзорни класации под формата на статии – “Габровци на годината” и “Габровските събития на годината”.

„Убеден съм, че достойните личности и събития на годината в Габрово трябва да получат и достойно признание за усилията. Редакционната политика на Габрово Daily е да популяризира достойните примери на габровци, но като общественик смятам, че е време да насърчим тези съграждани и с подобно отличие в края на годината, което да се превърне в традиционно. Това е и идеята на общността „Бъдещност за Габрово“ – да подкрепя активните габровци, хората на действието“ – споделя Момчил Цонев, създател на Габрово Daily и „Бъдещност за Габрово“ и учредител на отличието „Габровец на годината“.

КОИ СА ГАБРОВЦИТЕ НА 2018 ГОДИНА – ЕЛАТЕ НА 21 ДЕКЕМВРИ В ЗАЛА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!

Следете и Фейсбук събитието за церемонията тук

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

„Бъдещност за Габрово“ прави кастинг за предприемчиви габровци


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories ГабровциТЕ За Габрово Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.