Ученикът Иван Димитров със специална награда от Фондация „Енчо Керязов“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Младият габровец Иван Димитров беше удостоен със специална награда в категория спорт на Деветите годишни награди на Фондация „Енчо Керязов“. Награждаването се състоя на 4 юли 2020 г. на Римския стадион в Пловдив. Наградата му беше връчена лично от спортиста Армен Назарян.

През 2019 г. Иван Димитров стана национален, вицеевропейски и световен шампион по карате, като общият брой медали, които завоюва от Световното първенство в Карлови Вари е 6. Това е втора световна индивидуална титла за него.

Иван е ученик на Националната Априловска гимназия. Тренира карате при Владимир Вътев в карате клуб „Янтра“ от четиригодишен. Многократен национален шампион, с титли от световни и европейски първенства.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Иван Димитров – 14-годишният габровец със 100 медала по карате

Ученикът от Габрово Иван Димитров стана европейски вицешампион по шотокан карате


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories ГабровциТЕ

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.