Габровският ученик Иван Димитров – финалист за Голямата награда в „Успелите деца на България“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровският ученик Иван Димитров е един от тримата финалисти на Фондация „Димитър Бербатов“ в категория Спорт, ІХ-ХІІ клас за Голямата награда за 2019 година „Успелите деца на България“.

Иван Димитров е състезател по шотокан карате-до. Треньор на 15-годишния шампион е Владимир Вътев. През 2019 г. Иван е национален шампион и носител на Националната купа, сребърен медалист от ІХ Европейско първенство по шотокан карате на SKDUN в Бар (Черна гора), световен шампион и сребърен медалист на ХХVІІ Световно първенство по шотокан карате на SKDUN в Карлови Вари (Чехия).

Общо през годината той печели 30 медала от участие в 7 състезания в страната и чужбина. Иван се занимава активно със ски, сноуборд и графичен дизайн.

ОЩЕ ОТ УСПЕХИТЕ НА ИВАН ДИМИТРОВ

Ученикът Иван Димитров със специална награда от Фондация „Енчо Керязов“

Иван Димитров – 14-годишният габровец със 100 медала по карате

Ученикът от Габрово Иван Димитров стана европейски вицешампион по шотокан карате


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories ГабровциТЕ

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.